Origins serum voor het twintigersdilemma

Als twintiger bevindt je je in een tijd van zelfontdekking. Je hebt je studie misschien wel afgerond en je bent op zoek naar een baan. Je krijgt een vaste plek en het leven als volwassene begint. Soms voelt deze tijd misschien als een quarter-life crisis. Uit onderzoek blijkt dat wij de meest gestreste generatie zijn in de gehele geschiedenis. Niet alleen wij maken een verandering mee maar ook onze huis. Origins heeft een nieuwe oplossing namelijk Original Skin Renewal Serum.

Het serum met Basterdwederik is speciaal gericht op het aanpakken van huidproblemen die voorkomen tijdens de quarter-life crisis zoals een ruwe textuur, vergrote porien, gestreste huid en gebrek aan glans. Het serum is gedreven door twee belangrijke factoren:

Intrinsiek = Cel vernieuwing is van vitaal belang voor de levendigheid van de huid, een opvallend kenmerk van een jeugdige huid. Naarmate wij ouder worden vertraagt de cel vernieuwing en verslechtert onze oorspronkelijke huid. Wanneer de cel vernieuwing toeneemt, komen er verse, jonge cellen aan de huidoppervlakte en dit ondersteunt het vermogen van de huid om licht te reflecteren en haar doorschijnende glans te verhogen.

Extrinsiek = Carbonylering: vervuiling en roken zijn externe stressoren die een verhoging van carbonylering veroorzaken, een verandering in het eiwit van de oppervlakkige huidlaag. Carbonylering heeft een negatieve reactie op de huid tint en levendigheid waardoor de huid er minder doorzichtig, geler, dof en minder stralend uitziet.

Het serum pakt de huidproblemen aan van het twintigersdilemma. Klinkt oud he girls? Met een mix van ingrediënten uit de natuur moet de huid verbeteren. De mix in het serum verbetert de textuur, gloed en glans van de huid. Het zorgt voor kleinere poriën,  vervaagt imperfecties en herstelt de hele huid.

Original Skin bevat een mix van etherische oliën van citroen en bloemen, alsook noten van zachte rozen, grapefruit en amyris.

Er komt een dezer dagen een review online over dit serum. Ik kan tot nu toe wel zeggen dat het echt heel erg lekker ruikt. het serum is exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

 

Lees ook:Review: Serum Origins Skin
Lees ook:Lancaster’s nieuwe serum tegen pigmentvlekken…
Lees ook:Meidenblog test Origins’ Energy-Boosting Moisturizer
Lees ook:Getest Origins No Puffery Cooling roll-on for puffy eyes
Lees ook:Zoenen voor het goede doel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>