Dr organic Lavendel verzorgingslijn

Lavendel wordt al jaren gebruikt in shampoo, lotions en douchegel. Het heeft een rustgevende geur en daarnaast wordt lavendel vrijwel overal gebruikt in de schoonheidsverzorging. Leuk weetje, het woord lavendel komt van het Latijnse woord ‘lavare’ dat ‘wassen’ betekent. De verzorgingslijn van Dr. Oragnic is nu uitgerust met de geur van lavendel.

Dr. Organic verbetert het natuurlijke celvernieuwingsproces en bevordert een gezonde huid. De bioactieve lavendelolie stimuleert de huid, biedt ontspanning, verlicht stress en brengt huid en emoties in evenwicht.

Nieuws uit beautyland: Afgelopen februari deelden Marie Claire Internationaal én Marie Claire België gezamenlijk maar liefst tien Beautyprijzen uit. Eén van de befaamde Prix d’ Excellence de la Beauté ging dit jaar naar Dr. Organic Lavendel Shampoo en Conditioner. De Belgische beautyjury koos uit de honderden persinzendingen drie beautylanceringen uit het afgelopen jaar die eruit sprongen voor wat betreft innovatie, werkzaamheid, textuur, design en communicatie.

Lees ook:Meidenblog test Dr. Organic Moroccan Argan Oil Shampoo
Lees ook:Meidenblog test Dr. Organic’s Dead Sea Mineral Face
Lees ook:Meidenblog test Dr. Organic’s Virgin Coconut Oil Skin Lotion
Lees ook:Verzorgingslijn Hoe overleef ik bij Etos
Lees ook:Nieuwe body wash & body milk line van John Masters Organic

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>