Review Miss Sporty Glamourous

Je kon van de week al alles lezen over de nieuwe make-up van Miss Sporty. Vandaag lees je een review over de make-up van Miss Sporty. Ik ben heel erg blij. Door de mooie kleurtjes kom je echt in de zomerstemming. Heerlijk toch? Daarnaast is de make-up van Miss Sporty ook nog eens heel erg betaalbaar. Dus voor mij twee voordelen in een. Ik heb van de week heel veel mooie looks gemaakt met alle make-up. Ik hoop dat jullie na deze review ook naar de winkel rennen om de mooiste looks zelfs te maken.
De foundation van Miss Sporty is echt zoals een foundation hoort te zijn. Het corrigeert, maakt niet zo wit en blijft ECHT de hele avond of dag zitten. Dit is tot nu toe een van de fijnste foundations ever. Ik heb de foundation gecombineerd met een primer. Jeetje wat een super effect. Het blijft bij mij echt de hele dag zitten. ‘s avonds als ik naar bed ga haal ik het er af en dan zit het er nog steeds goed op. Zoals de naam al zegt mission correction. Het doet inderdaad echt wat het zegt. Heel fijn.
Mijn zusje wilde ook even laten zien hoe goed de make-up bij haar zat. Zij heeft dus inderdaad de correction foundation op. Het blijft bij haar heel goed zitten en je kunt zien dat ze een egale huid heeft. We waren gister uiteten en de hele avond heeft de make-up goed gezeten.

Ook heeft ze de roze teken oogschaduw op. Deze geeft echt een hele mooie lichte kleur. Zelf heb ik het ook al een paar keer op gehad naar stage en werk en het blijft heel goed zitten. En een heel groot bijkomend voordeel is dat je het heel makkelijk kunt aanbrengen. Het lijkt namelijk op een soort stift die je gewoon op je oog zet en daar maak je dan een lijntje mee. Of je kleurt je hele ooglid in.

De nagellak had ik rechtstreeks op de nagels van mijn zusje aangebracht. Toen zag je niet zo heel veel haha, maar het is dus de bedoeling dat je het over een andere nagellak heen brengt. Dan zie je de glitters heel goed naar voren komen. Ik word in ieder geval heel blij als ik alleen maar naar het potje kijk. Super mooie kleurtjes zijn het.

De mascara bestaat uit twee bolletjes. Deze bolletjes spreiden je wimpers en maken ze extra lang. Dit is voor mij nog een voordeel want ik heb van mezelf al redelijk lange wimpers dus nu lijken mijn wimpers nog langer en voller. Ze worden perfect gespreid en de mascara klontert niet. Het is super makkelijk in gebruik en je hoeft maar een paar keer langs je wimpers op te gaan voor een goed resultaat.

Hele fijne make-up voor een super goedkope prijs. Ik vond miss sporty altijd al een heel fijn merk en nu nog meer. Daarnaast zijn ze steeds hipper geworden.

Lees ook:Review miss sporty boost je make-up
Lees ook:Miss Sporty review Clubbing Color nagellak
Lees ook:Glamorous voorjaar met Miss Sporty
Lees ook:Miss Sporty Boost je make-up
Lees ook:3D-wimpers met Miss Sporty Studio Lash Volumythic

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>