GOSH make-up speciaal voor pasen

Het is alweer bijna pasen. Dat doet mij altijd denken aan mooie felle kleurtjes, geel, roze, oranje en paars. Echt de ideale kleuren om te dragen tijdens het paasontbijt met je familie of schoonfamilie. GOSH heeft daar nu de perfecte essentials voor. Lichte en vrolijke kleurtjes die je op je ogen, lippen en wangen aan kunt brengen.
GOSH is een Deens beautymerk met hippe en trendy make-up, lichaamsverzoring en lekkere geurtjes, aldus het merk zelf. GOSH is al 25 jaar lang een gevestigd en bekende naam in de mode-industrie.

De nieuwe paascollectie bestaat uit een natural blush, lip laquer (is iets nieuws, een glanzende manicure voor je nagels op je lippen), eyeschadow make-up stick, quattro eyeschadow, nail laquer.

De blush heeft een hele fijne structuur en heeft micro poederdeeltjes De blush bevat veel pigment waardoor het heel makkelijk is om het aan te brengen met een kwast. De blush is parfumvrij.

GOSH komt met nieuwe producten: de Lip Lacquers! Imiteer de opvallende kleuren of de glanzende manicure voor je nagels op je lippen. De Lip Lacquer is er in 8 verschillende kleuren. De één komt met een waanzinnige dekking, de andere met veel glans. De GOSH Lip Lacquers zijn parabenen-vrij.
De oogschaduw is een zachte stick die je aanbrengt op je ogen. Het lijkt op een soort stift. Heel makkelijk aan te brengen en het blijft bij mij heel lang zitten. Erg fijn.
Ook is er een nieuwe nagellak. Als je deze aanbrengt lijkt het net of je met je vingers in de glitter hebt gezeten. Hoe cool is dat? De quattro oogschaduw zegt het eigenlijk al. Het zijn vier kleuren. Het is een zacht poeder waardoor je verschillende looks kunt maken.

Er is een review online over de laatste nieuwe make-up. Voor moederdag hebben wij speciaal een zachte look gecreëerd. Met paarse oogschaduw en prachtige GOSH lippenstift.

Lees ook:Getest: GOSH make-up
Lees ook:Ontdek de nieuwste Gosh make-up producten voor dit najaar
Lees ook:Win ontzettend veel Gosh make-up producten
Lees ook:Zomercollectie Gosh: Nagellak voor op je lippen?
Lees ook:Speciaal voor dierendag: liefste babykatje ooit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>