Glamorous voorjaar met Miss Sporty


Aah als ik naar de nieuwe collectie van Miss Sporty kijk word ik heel blij. Wat een vrolijke en lenteachtige tinten. Nu wil ik al helemaal dat het zomer is. De prachtige kleurtjes denk aan: mintgroen, peach, lichtroze, lichtpaars en koper passen zo goed bij dit seizoen. Ik kan niet wachten om deze kleuren te combineren. Lees snel verder.
Zoals Miss Sporty zelf zegt, jij wilt ook de favoriete items van een it-girl. Hoe krijg je dit voor elkaar? Nou wees creatief en kies voor Miss Sporty. Dit hippe meiden merk geeft alle geheime wapens voor een glamorous look.

Daar ben ik het best wel mee eens. Zoals ik al zei: de kleuren van de nieuwe collectie zijn echt zo mooi en zomerachtig.

Wat ik zo fijn vind is dat de opmars van het oogschaduwpotlood weer opkomen. Nu kun je het altijd zo makkelijk aanbrengen en hoef je niet te knoeien met kwastjes etc. Het potlood is heel makkelijk uit te draaien en je kunt zelf bepalen waar en hoeveel je aanbrengt. Je kunt ook de kleuren combineren zodat je een nog speelsere look krijgt.

Wil je naast de oogschaduw ook dat jouw ogen stralen? Breng dan de eyeliner aan. Geschikt voor iedereen, heel makkelijk aan te brengen en het blijft een hele tijd zitten. Win-Win situatie.. Dit weekend lees je alles over de make-up van Miss Sporty.

Lange wimpers, daar droomt ieder meisje van. Ik ook wel eens. Met deze mascara kun je dit effect zelf creëren. Ik heb het al een aantal keer opgehad en mijn wimpers zijn langer en dunner. Ze worden goed gespreid. Maar ik verklap nog niet teveel.
We blijven even in de nagellak sferen. Zin in wat glitter en glamour? Gebruik dan deze mooie nagellak. Alleen het aanzien is al prachtig. Gebruik de lak alleen aan het uiteinde van je nagels en breng daaronder een basic coat aan.

Lees alles over deze make-up dit weekend.

Lees ook:Review Miss Sporty Glamourous
Lees ook:3D-wimpers met Miss Sporty Studio Lash Volumythic
Lees ook:Color blocking met Miss Sporty Clubbing Colors Nailpolish
Lees ook:Miss Sporty Boost je make-up
Lees ook:Review miss sporty boost je make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>