Review nagellak Sally Hansen

Ik ben zo iemand die droomt van langere nagels. Of nagels die gewoon perfect gelakt zijn. Helaas zijn mijn nagels niet al te lang of heel erg mooi maar nagellak kan dan veel goeds doen voor mijn nagels. Sally Hansen heeft daarvoor de perfecte nagellak. Het merk introduceert 6 nieuwe manicure kleuren en 2 special effects collectie. Wauw wat een prachtige kleuren. lees snel voor alle details.
De kleuren passen helemaal bij het seizoen. That makes me a happy girl. Ik ontving van de manicure kleuren, de kleur peach of cake, hoe leuke benaming ook en belle of the ball. Beiden kleuren zijn helemaal van het seizoen. De  lichte perzikachtige kleur past helemaal bij de aankomende lentedagen. Lekker fleurig en vrolijk. Belle of the ball heeft een hele donkerrode kleur, maar als je het opdoet lijkt het wel een beetje paars. Super mooi en erg  verrassend. Mijn nagels leken er ineens heel anders door.

De nagellak is zo makkelijk aan te brengen. Omdat het kwastje vrij breed is kun je bijna meteen je hele nagel bedekken. Daarnaast droogt het ook nog eens heel snel. Dit vind ik erg prettig, want ik ben altijd zo ongeduldig haha. Mijn nagels schitteren echt zeker een paar dagen. Het is dat ik nogal veel met mijn handen werk en daarom de nagellak na vier dagen wat minder werd, maar geloof me het blijft echt zeker een goede week zitten.

Naast de ‘gewone’ kleuren nagellak kreeg ik ook nog eens twee kleuren uit de Luxe Lace Nail Polish collectie. Door deze lak krijg je een extra laagje over je nagel waardoor het lijkt of je er echt ware kunst op hebt zitten. Maar eigenlijk is het heel eenvoudig. Je brengt het gewoon met het kwastje aan. Zorg wel dat de onderlaag echt goed gedroogd is, dan krijg je het mooiste effect. Breng het vooral over een basislaag aan. Ook deze nagellak heeft een breed kwastje waardoor je jouw nagels meteen bedekt.

Daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke betaalbaar. Tien euro voor een goed zittende nagellak is erg fijn. . Ik ben in ieder geval erg blij met de zomerse kleuren en mijn zusje ook, want zij heeft het stiekem al een beetje opgedaan.

Deze lakjes zijn vanaf maart verkrijgbaar bij Ici Paris XL, DA en Bol.com.

Zo ziet het eruit op mijn nagel. Ik heb niet hele mooie nagels dus let niet daarop. Maar je kunt wel zien dat het heel erg shined en dat de nagellak heel licht is van kleur.


Lees ook:Review Sally Hansen Bridal collection
Lees ook:Sally Hansen nagellak vier de lente
Lees ook:Review: Sally Hansen crème de la crème
Lees ook:Sally Hansen bridal collection
Lees ook:Miss Sporty review Clubbing Color nagellak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>