Sapph SS15 collectie

De Sapph Spring Summer 2015 collectie, bestaande uit vier verschillende lijnen: Basic, Fashion, Super Sexy en Beach, is hét antwoord op de veelzijdige, drukke vrouw van vandaag de dag. Vrouwelijk, sensueel, functioneel en krachtig zijn de kernwoorden die de collectie het beste typeren. Van een business meeting tot en met een romantische wandeling over het strand; de setjes van de nieuwe SS15-collectie geven iedere vrouw bij welke gelegenheid dan ook een zelfverzekerd gevoel. Stuk voor stuk zijn het functionele items waarin je er prachtig uitziet, bedekt en onthult.

De Basic-lijn

De Basic-lijn is de ideale collectie voor de drukke vrouw; douchen, aankleden, ontbijten en snel door naar je werk. Begin je dag goed met een comfortabel setje dat de hele dag prettig zit. Sapph biedt comfort en gemak, maar wel mét een vrouwelijke uitstraling. Schitterende modellen voor dagelijks gebruik met een perfecte pasvorm en van fijne kwaliteit.

De Fashion-lijn

Op een frisse voorjaarsdag kan je alleen maar dromen van zonnige, exotische landen. De ‘Exotic Tales’-collectie neemt je mee naar een adembenemende oord met gouden tinten, kleurrijke animal prints en sierlijke lijnen. De Fashion-lijn bevat dit seizoen veel grafische printen en spannende kleur contrasten. Dit geeft je een gevoel van vrouwelijkheid met een vleugje stoerheid. Strappy details geven een kleine hint wat er onder de kleding zit. Een mix aan slips en strings geven daarnaast de keuze hoeveel skin je prijs wilt geven.

De Super Sexy-lijn

De Super Sexy collectie speelt in op de moderne levensstijl van de hedendaagse vrouw die van nature sexy is. Verleidelijk en ondeugend maar altijd op en top vrouwelijk. De ‘Crazy in Love’-collectie kenmerkt zich met sensuele materialen en texturen, een luxe afwerking en sexy lijnen. Een modieus setje in roze- en roodtinten van luxe kant maken je onweerstaanbaar. De speciale Bridal collectie met speelse animal prints en ‘peek-a-boo’ effecten laten je zelfverzekerder en sexy voelen op één van de belangrijkste dagen van je leven.

De Beachwear-lijn

De Sapph Beachwear-collectie is perfect voor de zelfverzekerde, moderne vrouw die op zoek is naar een trendy strandoutfit. Paradeer over de boulevard in een ‘Tropical Heat’ setje met twisted bandeau en mini broekje in rijke kleuren. Combineer stijl, mode en aandacht voor detail met kwaliteit en pasvorm en voel de luxe van mooie beachwear. De zwemkleding versterkt je figuur, zodat je je zelfverzekerd voelt op het strand. Voor een echte eyecatcher kleedt je het af met een tuniek of pareo in matching kleur en print.

Lees ook:Ontdek de volledige SS13 collectie van MET jeans
Lees ook:Sapph’s nieuwe lijn
Lees ook:Bikini ontwerpen voor Protest SS14 en surfboard winnen
Lees ook:Collectie Wrangler heeft vrouwelijkere look gekregen
Lees ook:Steel de show op het strand in PACHA collectie River Island

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>