ARTDECO make-up ‘here comes the sun’

Zon, zee en strand, wie kijkt daar nou niet naar uit? Zo ook het make-up merk ARTDECO. De nieuwe make-upjes zijn al helemaal in de zomerse sferen. Lichte roze kleuren die jouw wangen, ogen en nagels laten stralen. De nieuwe make -up kleuren bestaan uit warme aardetinten, glanzend koraal en mooi intens oranje. Hierdoor wil jij toch ook snel naar de zon vertrekken?
ARTDECO is een trendsetter op het gebied van decoratieve make-up. Ze hebben een groot assortiment aan speciale producten die aansluiten op de individuele wensen van jullie als gebruikers. Hoge kwaliteit tegen een lage prijs staat centraal. En dat is helemaal waar. De prijzen voor een goede mascara liggen rond de 10 euro en zo ook voor de lippenstift of lipgloss. Een volledig palet ligt rond de 15 euro. Wauw, wat een schappelijke prijzen. En weet je wat het leuke is. ARTDECO maakt gebruik van hervulbare verpakkingen. Hierdoor wordt het milieu niet al teveel belast.

De nieuwe bronzing powder is parabenen- en parfumvrij. De poeder is in twee tinten beschikbaar: beach party en beach walk. Hoe leuk is dat? De namen sluiten helemaal aan bij de zomer.

De oogschaduw bestaan uit fijne parels en speciaal geselecteerd pigment een ultiem kleurresultaat. Ook hier hebben de verschillende kleuren weer een zomerse naam zoals coconut, sand beach, sun bath en blazing sun.

De sunshine lipgloss geeft een extreme glans en volle en mooie lippen. De producten zullen binnenkort ook apart te zien zijn op meiden.blog.nl. Er zullen een aantal mooie producten worden gereviewd.


Lees ook:Make-up voor voorjaar en zomer van ARTDECO
Lees ook:Win make-up met Bourjois Make My Holiday Game
Lees ook:Meiden met te veel make-up op krijgen make-under
Lees ook:Ontdek kleurrijke limited edition make-uplijn van CK One
Lees ook:Catrice en Essence make-up breiden uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>