Review: douglas naturals gezichtsserum

Yes, nog een product uit de Douglas Naturals lijn. Ditmaal een review over de gezichtsserum. Je hebt al eerder kunnen lezen over de bodyoil en de handcreme.  Vandaag alweer de laatste review over deze fijne producten. De gezichtsserum verzacht en beschermt je gezicht. Ook in deze serum zit arganolie. Lekker en verkoelend.

Ik benadruk het nogmaals. Ook dit product bevat geen synthetische kleurstoffen, geurstoffen en parabenen, Super fijn voor mensen die een gevoelige huid hebben zoals ik. Er is daarnaast gebruik gemaakt van essentiële oliën die gebruikt worden als parfum.

Het flesje van het face serum is erg mooi. Het is gemaakt van ‘dof’ glas met een zilveren dop. Daarop staat met lichtgroene letters beschreven wat het product precies is. Het groen past perfect bij het bio organic van het serum.

Het serum is een beetje doorzichtig wit van kleur. Het is geen crème. Maar echt een serum. Het glijdt ook heel makkelijk van je hand af. Pomp trouwens niet meer dan een keer want dat is meer dan genoeg. Ik breng het elke avond aan op mijn gezicht. Zodra je het aanbrengt merk je meteen dat het een heel verkoelend effect heeft. Mijn huid voelt daarna fris en zachter aan. Het serum trekt meteen in je huid dus je hoeft niet bang te zijn dat je er een vette huid aan overhoudt.

De geur is heel aangenaam. Het heeft een lichte geur van Argan en verder is het heel fris en zacht. Wat het op de lange termijn doet met mijn huid kan ik niet direct ontdekken, omdat ik nogal een droge huid heb. Maar het moment van aanbrengen en de uren erna voelt mijn huid heel soepel en fris aan. En dat is toch wel heel erg fijn zodra het weer zomer wordt. Een heerlijk en fijn serum.

Lees ook:Review: Douglas Naturals handcream
Lees ook:Review: Douglas HOME SPA bodyoil
Lees ook:Review: Douglas Home Spa Goji Berry & Ginger shower gel
Lees ook:Review douglas: body oil
Lees ook:Review: douglas make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>