Review: Douglas Naturals handcream

Douglas heeft altijd zulke fijne producten. Sinds kort is nu ook de douglas naturals lijn met Bio arganolie te koop. Voor meiden.blog kregen we drie dingen om te testen. Vandaag bespreek ik allereerst de handcreme. Super fijn en ideaal voor tijdens de wintermaanden.
Normaal ben ik niet zo een heel groot fan van handcremes, omdat ze altijd een vettig laagje op je handen achter laten. Maar deze handcreme van douglas met argan olie is echt oprecht fijn. Als je last hebt van winterhanden dan zit je met deze crème helemaal goed. Hij beschermt en voedt beschadigde handen. Ik heb het nu al een hele tijd in gebruik en ik vind mijn handen echt oprecht zachter.

De creme ruikt heel lekker. Geen rare chemische geurtjes maar naar argan. Het ruikt lekker zoet, maar niet onaangenaam zoet. Zodra ik het opsmeer voelen mijn handen direct zachter aan. Dit klinkt raar, maar het is wel zo. De creme trekt namelijk meteen in je huid zonder dat het vet wordt. Als ik aan mijn handen ruik, dan ruik ik de geur nog steeds licht. Hetgeen wat je handen zo zacht maakt is sheaboter en soja-olie.

Ik ben echt een fan van deze hand cream. Vooral ook omdat het bio- en natuurcosmetisch gecertificeerd is en daarnaast bekroond is met het vegan-level. Daar wordt ik nou blij van. De producten van de Douglas Naturals lijn bevatten geen synthetische kleurstoffen, geurstoffen en parabenen.

Kijk je ook al uit naar de andere reviews? Het gezichtserum en body-oil.

 

Lees ook:Review: douglas naturals gezichtsserum
Lees ook:Review douglas: body oil
Lees ook:Review: Douglas HOME SPA bodyoil
Lees ook:Review: Douglas Home Spa Goji Berry & Ginger shower gel
Lees ook:Review: douglas make-up

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>