Het TINK shopping event

Of het een witte kerst wordt, is nog maar even de vraag. Maar een ding kan ik je wel vertellen, in Den Haag is er dit jaar wel een witte kerst. Snow White is namelijk het thema van het Haags shopping event TINK Amazing Shop Windows. Van 8 tot 26 december is het te zien in de binnenstad van Den Haag. Een lange reeks gedecoreerde etalages siert de binnenstad.
In de twee weekenden voor de kerst is het extra gezellig en zorgen wintermarkten, koren en dansers voor extra sfeer. Op tweede kerstdag zijn de winkels geopend en is er wederom van alles te beleven.

Het is trouwens extra leuk, want je kunt ook nog eens prijzen winnen. Het sprookjesfiguur Tinkerbell wordt in verschillende etalages verstopt. Als je haar spot maak je kans op mooie prijzen. Bovendien mag jij als bezoekers stemmen om op etalage die je het mooist vindt. Je kunt shoptegoed winnen van 250 euro. De route van etalages is dit jaar langer dan vorige jaren en start in het winkelcentrum.

Om de exacte route te kunnen volgen, is een flyer beschikbaar met daarop alle deelnemende winkels. De etalagewedstrijd start op 8 december, op 18 december worden de winnaars bekend gemaakt. De etalages kunnen dan nog tot 26 december bewonderd worden.

De wandelroute van TINK verschijnt binnenkort op de Website www.tinkthehague.com.

 

Lees ook:Meiden.blog.nl aanwezig bij het P&G Brand Event
Lees ook:Fashionista’s strijden om titel Shopping Queen
Lees ook:1D World pop-up store in Waasland Shopping Center, België
Lees ook:Hypebazaar: shopping nieuwe stijl in Eindhoven en Nijmegen
Lees ook:Daniella, Jenna, Tessa, Priscilla en Britt Shopping Queens

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>