Kruidvat eindejaarsevent

De feestdagen staan weer voor de deur en dus ook de eindejaarscollecties. Vorige week werd de nieuwe eindejaarscollectie van Kruidvat geshowd. Met prachtige make-up, fijne nieuwe parfums en heerlijke haar producten. Ook kun je jezelf helemaal in de watten leggen met de producten voor je nagels en handen. We gaan de feestdagen en het aankomend jaar goed tegemoet.

 

De borrel vond plaats in een soort ski-hutje. Het leek even of ik ergens in Oostenrijk op vakantie was in de bergen met alleen maar warmte en gezelligheid. Alles op het gebied van beauty, make-up, parfum en haarverzorging werd getoond.

Allereerst werd ik uitgenodigd om de nieuwe parfums van Kruidvat te testen. Deze komen volgend jaar op de markt. Om een goed beeld te krijgen vroegen ze om onze mening hierover, leuk. Daarnaast was er ook een test voor welke parfum het beste bij jou past. Hieronder kun je hem zelf doen.

WELKE GEUR PAST BIJ JOU?

Parfum dragen is synoniem voor:
A) Je aanwezigheid benadrukken
B) Je humeur opfleuren
C) Je zintuigen prikkelen
D) Je persoonlijkheid versterken

Wat zou je zijn als je een drankje was?
A) Een volle rode wijn: donker en mysterieus
B) Een exotische fruitcocktail: fris en spontaan
C) Een suikerzoete siroop: klassiek en ingetogen
D) Een glas champagne: chic en luxueus

Wat verwacht je van je parfum?
A) Een verleidelijke en sensuele geur
B) Fris en licht
C) Een zachte, zoete bescheidenheid
D) Een subtiele geheimzinnigheid

Aan anderen beschrijf je jezelf vooral als:
A) Levensgenieter en sensueel
B) Blij en spontaan
C) Romantisch en een dromer
D) Rationeel en met een sterk karakter

Wat voor geur heeft je voorkeur?
A) Houtachtig
B) Fris
C) Zoet en fruitig
D) Krachtig

Als meest gekozen antwoord A dan past White Lily en Violet Orchid het best bij jou.
Als meest gekozen antwoord B dan past Orange Blossom en Cherry Bloom het best bij jou.
Als meest gekozen antwoord C dan past Bloemig en Fruitig het best bij jou.
Als meest gekozen antwoord D dan past Black Vanilla en Amber het best bij jou.

Niet alleen voor vrouwen zijn er nieuwe parfums ook voor jouw vriendje, vader of broertje zijn er heerlijke geuren.

Ook voor je nagels heeft Kruidvat veel nieuwe producten. Er zijn producten om te verzorgen, te lakken en te reinigen. Zo is er de Care & Repair Pen en de Nail Oil, ideaal om droge en beschadigde nagels en nagelriemen te behandelen. Daarnaast hoef je nu nooit meer verlegen te zitten om korte nagels, want Kruidvat heeft sets met hoogwaardige kunstnagels.


Het make-upmerk NYC komt met een geweldige winterse collectie. De kwaliteit van de make-up is erg goed en de prijs is heel laag. Mooi meegenomen dus. De kleuren voor aankomende winter zijn opvallender dan ooit. Het merk is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat. De nieuwe nagellakjes blijven tot wel tien dagen zitten. Zelf kreeg ik een hele make over en werd ik opgemaakt met de nieuwe producten van NYC. De Cityproof Twistable Lip Color is een variatie op de traditionele lipstick. De nieuwe versie voelt heel zacht aan en teken je als het ware op je lippen. Deze kreeg ik ook op en ik kan je zeggen, hij loopt niet uit en uren later zit het nog op je mond .

Maar er is meer. Niet alleen voor je handen en gezicht ben je bij Kruidvat aan het goede adres. Ook voor je haar. Kruidvat presenteerde haar vernieuwde haarproducten zoals de droogshampoo. Ook voor mannen is er een speciale haarlijn.

Kortom, de Kruidvat is klaar voor de winter en ik ook.

Lees ook:Nieuwe producten Kruidvat ontdekt tijdens Beauty Event
Lees ook:Review Kruidvat Curl Control shampoo en conditioner
Lees ook:Review Kruidvat Cleansing 2 in 1
Lees ook:Nieuwste Kruidvat-producten gespot tijdens Beauty Event
Lees ook:Kruidvat helpt je de zomer door

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>