De Essence adventskalender

Het make-up merk Essence neemt je tijdens de feestmaand december mee in de wereld van geuren, kleuren en verzorging. Met de adventskalender telt Essence de feestmaand af tot de kerst. Elke dag kun je als deelnemer kans maken op leuke Essence prijzen. Het wordt zo een leuke december. Vanaf 1 december staat de kalender online.
Essence staat voor trendy en unieke kwaliteitsproducten tegen een sensationeel lage prijs én voor fun! En dat zie je terug in de adventskalender. Achter elk vakje van de kalender zit een wereld van coole looks, heerlijke verzorgingsproducten en unieke make-up must-haves verscholen. Dagelijks worden de mooiste prijzen verloot, variërend van bijzondere setjes essence parfums en make-up tasjes uit afgelopen trend collecties tot productsets uit collecties die alleen in het buitenland verkrijgbaar waren.

Vanaf 1 december kun je meedoen om prijzen te winnen. Kijk op www.essence.eu.

Lees ook:Essence lanceert cadeauset met eau de toilette en verstuiver
Lees ook:Add on magic met essence nagellak
Lees ook:Essence duikt het circus in
Lees ook:Essence nieuwe wintercollectie
Lees ook:Believe it: essence en Justin Bieber samen op wereldtour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>