Review: Douglas Home Spa Goji Berry & Ginger shower gel

Vandaag kun je alles lezen over het laatst geteste product van de Home Spa van Douglas. De shower gel valt onder de nieuwe collectie van Spirit of Asia. Deze gel ruikt erg fris en het is een waar feestje als je onder de douche staat. De shower gel is een prima basis voor de rest van de producten uit deze collectie.

 

 
Net als de andere producten is deze shower gel ook heel erg fijn. Alle collecties hebben een andere kleur. De Spirit of Asia heeft groene verpakkingen. Net zoals de andere producten zit ook deze shower gel in een groene verpakking. Erg leuk en vrolijk.

De gel is makkelijk in gebruik en je hebt maar een klein beetje nodig om het al te ruiken. De geur is zoet, maar tegelijkertijd heel licht. Het ruikt naar de superfood goji bessen en gember. Ook deze geur is niet overdreven en subtiel. Mijn huid ruikt na het douchen oprecht heel fris. Het blijft lichtjes op mijn huid aanwezig. Heerlijk en totaal niet vervelend.

De shower gel schuimt niet heel erg, maar dat is zeker niet vervelend. Ook deze gel is vrij van parabenen en geschikt voor ieder huidtype.

Tijdens het douchen voelt mij huid lekker zacht aan. De collectie bevat ook een bodymilk die je na het douchen kunt gebruiken om het zachte gevoel te behouden. Ik kan zeker zeggen dat ik een groot fan ben van de producten. Ook vooral omdat het parabenen vrij is.

Lees ook:Review: Douglas HOME SPA bodyoil
Lees ook:Review douglas: body oil
Lees ook:Review: Douglas Naturals handcream
Lees ook:Review: douglas naturals gezichtsserum
Lees ook:I Love Cosmetics Spa producten bij Douglas

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>