Trailer Cinderella de film

Was jij als kind ook altijd zo verliefd op de jurk van Cinderella en zat je ook weg te kwijlen voor de tv, omdat het zo’n mooi sprookje was? De Disney-tekenfilm komt al uit 1950. Voor de nieuwe generatie wordt de film tot leven gewekt in een visueel spektakel. Je kunt onderin het filmpje de speciale trailer zien, want we moeten nog even wachten. De film komt pas in maart 2015 uit.

Het verhaal ‘Cinderella’ volgt het wel en wee van de jonge Ella. Nadat haar moeder overlijdt, trouwt Ella’s vader, een koopman, opnieuw. Ella wil haar liefhebbende vader graag bijstaan, en verwelkomt haar nieuwe stiefmoeder en Anastasia en Drisella. Maar wanneer Ella’s vader onverwachts overlijdt, is ze overgeleverd aan een jaloerse en wrede nieuwe familie. Wanneer Ella uiteindelijk niets meer is dan een dienstmeisje groezelig van de as, en hatelijk ‘’Assepoester’’ genoemd wordt, zou het makkelijk zijn om de hoop op te geven. Maar ondanks alles wat ze te verduren krijgt, is Ella vastbesloten om de laatste woorden van haar moeder in ere te houden, en “dapper en vriendelijk te zijn”. Ze geeft de moed niet op en zal niet neerkijken op degenen die haar slecht behandelen. En dan is daar de aantrekkelijke vreemdeling die ze in het bos heeft ontmoet. Ella weet niet dat hij eigenlijk een prins is. Ze denkt dat hij slechts in de leer is bij het paleis, en dat ze eindelijk een zielsverwant heeft ontmoet. Wanneer het paleis alle jonge vrouwen uitnodigt voor een bal, lijkt het erop dat het geluk haar nu eens toelacht. Want Ella hoopt daar de charmante Kit weer tegen te komen. Helaas verbiedt haar stiefmoeder haar naar het bal te gaan, en scheurt harteloos haar jurk aan stukken. Maar zoals in alle goede sprookjes is er hulp onderweg. Een vriendelijke bedelaarster komt gewapend met een pompoen en een aantal muizen naar voren, en zal Assepoesters leven voorgoed veranderen.

Lees ook:One Direction film – bekijk alvast de trailer en foto!
Lees ook:Nog een week: Terug naar de kust (trailer)
Lees ook:Ben jij de nieuwe Cinderella? Win muiltje Louboutin
Lees ook:Ontwerp en win je eigen Cinderella droomjurk
Lees ook:Rock ‘n’ Roll Highschool – de eerste Hotel 13 tv-film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>