Review: Sensual body spray

Van de week kon je de review al lezen over de fijne body-oil van de nieuwe lijn van Douglas. Vandaag lees je alles over de body spray van de Beauty of Hawai lijn. De producten van deze lijn garanderen je dat je een positief gevoel hebt, je genoeg energie krijgt en niet geheel onbelangrijk dat je gehydrateerd wordt.

 

 

 

De body spray zit in een mooie verpakking. Het heeft een gele kleur, lekker opvallend en doet je echt denken aan de kleuren van de zon. En aangezien het in Hawaii bijna altijd mooi weer is, is het erg toepasselijk. De bodyspray zit in een hard plastic flesje en heeft ook de kleur van de verpakking.

De body spray heeft een heel lichte maar super frisse geur. Zodra ik het opspuit lijkt het net of ik zelf op Hawaii ben en wordt omringd door palmbomen en lig op een spierwit strand. De geur bestaat uit sinaasappel, iris, karamel en grapefruit. Hele lichte geuren die samen erg fijn ruiken. Je hoeft van de body spray maar zeer weinig te gebruiken om een goed effect te krijgen. Een spuitje op je hals is meer dan voldoende om zeker een halve dag lekker te ruiken. Het is een soort lichte parfum, alleen blijft de bodyspray de hele dag goed aanwezig.

De geur is niet overheersend, maar spuit niet teveel op. Want dan ruik je het erg goed. De bodyspray is erg makkelijk in gebruik. Je kunt een keer op het tuitje drukken en de spray werkt meteen.

De producten van deze lijn zijn geschikt voor alle huidtypen en ze zijn ook nog een parabenenvrij.

De verschillende ingrediënten voeden je huid en zorgen voor een fijn gevoel. Meiden.blog is in ieder geval fan.

Lees ook:Review douglas: body oil
Lees ook:Nieuwe body wash & body milk line van John Masters Organic
Lees ook:Nieuwe anti-klit spray van Kruidvat getest
Lees ook:Spray een kleurtje in je ogen
Lees ook:Kruidvat Body & Fruit Pink Grapefruit en Lemon getest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>