Review: Douglas HOME SPA bodyoil

Douglas presenteert haar eerste collectie: Douglas HOME SPA. Er zijn drie verschillende soorten collecties: Harmony of Ayurveda, Spirit of Asia en Beauty of Hawaii. Speciaal voor meidenblog review ik uit elke collectie een product. De producten staan voor een persoonlijk ontspanningsmoment in jouw eigen vertrouwde omgeving. Vandaag de review over de body-oil uit de Harmony of Ayurveda collectie.
Alle producten uit deze collectie hebben een oranje verpakking. Leuk want zo weet je meteen wat er allemaal bij elkaar hoort. Voor elk lichaamsdeel is er een lotion of gel. De Almond Oil & Indian Mango Oil Luxurious Beauty Oil is voor je lichaam. De olie zit in een glazenflesje met zwarte dop. Ook het flesje is oranje.

De olie is heel makkelijk uit het flesje te schudden. Het loopt er ook niet zomaar uit, dat is fijn voor als je het meeneemt bijvoorbeeld op vakantie. Aan een paar druppels heb je al genoeg. Het is een super zachte substantie. Het trekt meteen in mijn huid en het plakt echt absoluut niet. Daarnaast geeft het ook niet af. Maar mijn huid voelt wel veel zachter. Mijn huid heeft een glans, maar het glanst niet teveel.

De olie ruikt erg lekker. Het ruikt naar amandel en perzik. Erg zacht en niet te overdreven. Ik blijf de olie een hele lange tijd op mijn lichaam ruiken. Dit is niet onaangenaam, want het is geen overheersende geur. Gebruik deze olie bijvoorbeeld na het douchen of ‘s ochtends voordat je naar het werk gaat. Je hebt dan geen bodylotion meer nodig.

Almond Oil & Indian Mango Oil Luxurious Beauty Oil – is exclusief te koop bij Douglas en kost  €12.95 (100 ml)

 

Lees ook:Review: Douglas Home Spa Goji Berry & Ginger shower gel
Lees ook:Review douglas: body oil
Lees ook:I Love Cosmetics Spa producten bij Douglas
Lees ook:Review: Douglas Naturals handcream
Lees ook:Review Kruidvat Natures zoutscrub spa

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>