Victoria’s Secret Fashion Show in december op Net5

Het pareltje van Friesland is binnenkort weer te zien op Net5 in Victoria’s Secret Fashion Show. Het gaat natuurlijk over supermodel Doutzen Kroes. Op maandag 15 december paradeert het model over de catwalk samen met andere topmodellen zoals: Adriana Lima, Alessandra Ambrosio en Candice Swanepoel. De modeshow vindt plaats in Londen.

 

 

 

Het belooft weer een sensationele show te worden vol bloedmooie modellen, sexy lingerie, de befaamde vleugels en muzikale optredens. Doutzen Kroes is dit jaar voor de zevende keer op rij een van de Angels van Victoria’s Secret. De show draait niet alleen om de befaamde lingerie maar ook de vleugels en muziek spelen een belangrijke rol in de show. Ook dit jaar zullen ze weer handkusjes en verleidelijke knipogen uitdelen. Onlangs is tevens onthuld dat er veel grote bossen haar met krullen en opvallende trendy kapsels te zien zullen zijn.

De Victoria’s Secret Fashion Show 2014 wordt op 2 december in Londen gelopen en wordt slechts twee weken later bij Net5 uitgezonden.

 

Lees ook:Doutzen Kroes presenteert Victoria’s Secret Fashion Show
Lees ook:Bregje Heinen nieuwe Angel Victoria’s Secret
Lees ook:Victoria’s Secret-modellen in dance-off
Lees ook:Doutzen Kroes strak in vel op catwalk Victoria’s Secrets
Lees ook:Victoria’s Secret komt naar Europa!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>