Halloween inspiratie voor de beste en simpelste outfit

WIEEHAAHAHAAA, het is vandaag Halloween!!! Hebben jullie ook een Halloween-party vanavond, maar ben je er nog niet uit hoe je eruit gaat zien? Lees hier simpele en makkelijke manieren om helemaal in het horror-thema te komen met make-up, kapsels, nail art en kostuums.

 

Easy Horror Make-up
Als je helemaal in het Halloween-thema wilt komen, is een goede make-up heel belangrijk. En het hoeft niet moeilijk te zijn. Op Bustle.com staan makkelijke make-up ideeën om eruit te zien als een sexy zombie, vampier of andere griezels. Op de pagina staan tutorials hoe je te werk moet gaan. Lichte foundation, een goed zwart oogpotlood en donkere oogschaduw is hierbij een must.

Halloween hairdo
Ook je kapsel is belangrijk met Halloween. Je kunt gaan voor een combinatie van Halloween make-up en kapsel, maar als je geen zin hebt in de make-up kun je er ook voor kiezen alleen je haar te doen. Buzzfeed heeft de leukste inspiratie voor griezelkapsels op een rijtje gezet. Foto’s van kapsels met slangen, spinnen of een skelet in je haar gevlochten en nog veel meer.

www.simpleasthatblog.com

 

 

 

 


 

 

Simple Nail art
Voor de meiden die van detail houden, is het leuk om je nagels Halloween-proof te lakken. Stylist.com heeft een verzameling van verschillende manieren halloween nail art op een rijtje gezet. Het ziet er super gaaf uit en is nog makkelijk om te doen ook. Hierbij is het handig om een zwart en witte nagellak te hebben met een heel dun kwastje. Zo kun je de vormpjes beter tekenen.

www.stylelist.com

 

 

 

 

 

 

 

Celebrities Helloween inspration
Vogue verzamelde 70 foto´s van Halloween-oufits bij Celebrities. Hier zie je Heidi Klum als oude sexy oma, Lily Allen als groen monster en Kelly Osbourne als bloedende prinses. Het zijn vast dure kostuums maar met oude kleding, een schaar en naald en draad kom je heel ver. Haal er je inspiratie uit en wees creatief!

www.vogue.co.uk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip: Ben je nog niet genoeg geïnspireerd voor Halloween? Pinterest staat bordenvol met Halloween inspiratie. Je hoeft alleen maar te zoeken op Halloween makeup/inspiration/nail art/costumes en er komen 100e pins (foto’s) in beeld te staan.

Meiden.blog wenst jullie heel veel succes met jullie outfits en veel plezier vanavond!

Door: Tessa Liebrand

Lees ook:Inspiratie voor je outfit van morgen
Lees ook:Inspiratie voor nieuwe New Yorker outfit
Lees ook:Column Chantal: Happy Halloween in Spain
Lees ook:Heidi Klum beneemt zichzelf de adem voor Halloween
Lees ook:Cuddle telefoonhoesjes voor jou en je beste vriendin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>