Getest: Lancaster Aqua Milk dagcrème

Er verscheen al eerder een bericht over de producten van Lancaster. Ik schreef al eerder dat ik groot fan was van de Lancaster lipbalm. Maar ook de dagcrème van Lancaster is een heel fijn product voor mijn huid. En vooral met de winter op komst is het belangrijk dat je jouw huid goed verzorgd.

Een droge huid is natuurlijk nooit fijn. Door de snel veranderende weersomstandigheden krijgt onze huid ook veel te verduren. Lancaster Aqua Milk bevat honing, rijst en kokosnoot. Ideale ingrediënten voor een dagcrème.

Ik neem de crème momenteel overal mee naar toe. De verpakking is wit met een blauwe dop. Het is een tube waar je de crème makkelijk uit kunt knijpen. De substantie is heel zacht. Daarnaast heb je er maar heel weinig van nodig. Ik gebruik het nu bijna elke dag en de tube zit nog bijna helemaal vol. Je hebt niet veel nodig.

Ik breng de crème ‘s morgens aan. En masseer het met mijn vingertoppen goed in. Meteen daarna is mijn huid zachter en niet zo trekkerig. Aan het eind van de middag voelt mijn huid nog steeds zacht. Het trekt meteen in en voelt niet vet aan. Dat is natuurlijk wel belangrijk.

De geur van Lancaster Aqua Milk is heel zacht en rijk. De geur is niet overheersend maar subtiel. Zodra je het opsmeert ruik je het een beetje, maar daarna trekt het in je huid en ruikt je omgeving er niks meer van. Het is een fijne en volle crème. Vooral voor een hele droge en trekkerige huid. Ik gebruik de crème nu redelijk intensief en ik merk wel dat mijn huid minder droog is dan voorheen. Het is echter voor mij wel belangrijk om het te blijven gebruiken.

Je kunt de Aqua Milk kopen bij Douglas en je betaalt 22.95. Ik ben erg fan van de producten. Vooral nu de winter eraan komt.

Lees ook:Getest: Lancaster Comforting Lipbalm
Lees ook:Paula’s Choice gezichtscrème getest
Lees ook:Nieuwe body wash & body milk line van John Masters Organic
Lees ook:Meiden.blog.nl test Lancaster Summer Splash parfum
Lees ook:Lancaster’s nieuwe serum tegen pigmentvlekken…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>