Taylor Swift en Keds zetten samenwerking voort

Keds en Taylor Swift zetten de samenwerking voort met een nieuwe limited edition sneaker: de Sneaky Cat Champion. De sneaker is ontworpen om het nieuwe album ’1989′ van Taylor Swift te vieren. Het album wordt op 27 oktober gelanceerd. Sinds 2013 ontwerpt Taylor al samen met Keds twee keer per jaar een eigen collectie.

 

 

Hoe lief is deze kat?De Sneaky Cat is uitgevoerd op Iconisch Champion Silhouet. Het is een volledige zwarte sneaker met goudkleurige details. Aan de zijkant prijkt een katje dat over de buitenkant van iedere schoon heen gluurt. Hoe leuk is dat? De achterkant van de schoen wordt gesierd door Taylor Swifts geboortedatum. Finishing touch is het goudgekleurde bedeltje in de vorm van een hartje met daarin Taylor’s initialen.

Lees ook:Taylor Swift & Keds samenwerking; limited edition Champion
Lees ook:Dit zijn de favoriete Keds-sneakers van Taylor Swift
Lees ook:Taylor Swift en Justin Bieber winnaars Teen Choice Awards
Lees ook:Taylor Swift: ‘Haat-liefde relaties inspireren me’
Lees ook:Taylor Swift verdient het meest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>