Getest: Giordani CC cream

Oriflame bracht onlangs de Giordani Gold collectie uit. Deze collectie bevat ook een CC cream oftewel een Color Correcting of Color Control Cream. De CC Cream lijkt wel de opvolger van de BB Cream, die we al langer kennen. Het verschil is dat de CC Cream ook nog je huidskleur corrigeert.

Oriflame heeft twee verschillende soorten CC cream. Het verschil is de kleur. De een is voor de wat lichtere huid en de ander is voor een wat donkerdere huid. De CC Cream corrigeert je huidskleur en daarnaast wordt je huid gehydrateerd, gecamoufleerd en beschermt. De crème van Oriflame heeft ook nog eens een beschermingsfactor van 35. Erg fijn dus als het een dag erg zonnig is.

Ik breng de crème ‘s morgens aan voordat ik de deur uitga. Het laat een licht laagje op mijn huid achter. Het plakt niet, trekt snel in, geeft geen vlekken en mijn huid ziet er egaal uit. Na een paar uur is mijn huid nog steeds egaal, maar je ziet niet dat er een laagje is aangebracht. Het fijne aan de crème is het geen strepen en vlekken achterlaat. Het schoonmaken van mijn huid is dus ook zo gepiept. De crème trekt erg goed in mijn huid.

De verpakking is net zoals de andere producten van de lijn, erg chique. Lichtbeige met een goud randje en zwarte dop. Dit komt terug in de hele collectie en sluit dus perfect op elkaar aan. Het is een fijne crème die je gezicht beschermt en tegelijkertijd hydrateert. Mijn huid voelt de hele dag zacht en soepel aan en niet droog, zoals ik gewend ben.

 

 

 

Lees ook:Getest: Giordani Gold mascara
Lees ook:Getest: Oriflame Giordani Gold Eua de Parfum
Lees ook:Egale huid met de nieuwe BB Cream van NIVEA
Lees ook:Etos BB cream perfecte basis voor je make-up
Lees ook:Ken je de BB cream al van GOSH

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>