Daisy dream Marc Jacobs fiets

De bekende modeontwerper Marc Jacobs heeft niet alleen kleren op zijn naam staan. Hij brengt ook make-up, schoenen, accessoires en parfum uit. Afgelopen augustus hebben we kennis kunnen maken met de nieuwe parfum Daisy Dream. En weet je, deze parfum heeft zelfs een eigen fiets! Jazeker, een fiets met de naam Daisy Dream.

 

 

Je kon de fiets voorheen alleen spotten in Amsterdam, maar nu kun je hem ook bewonderen in andere Douglas winkels in Nijmegen, Maastricht, Heerlen, Utrecht, Tilburg, Amstelveen, Haarlem en Middelburg. En weet je wat? Je kunt ook kans maken op deze droomachtige fiets met allemaal daisies. Zo’n fiets is toch het ultieme vervoersmiddel om door de straten van jouw woonplaats heen te crossen?

Je kunt meedoen door naar www.douglas.nl/prijsvragen te gaan en dan mee te doen. Vanaf 22 september staat het online.

Hieronder kun je de parfumflesjes van Marc Jacobs nog eens bewonderen. Vind jij ze ook zo mooi?

Lees ook:Win: Marc Jacobs Daisy Dream fiets
Lees ook:Getest: Daisy Dream by Marc Jacobs
Lees ook:Aan dit geurtje blijf je ruiken: Honey – Marc Jacobs
Lees ook:Marc Jacobs’ parfumring
Lees ook:Marc Jacobs maakt flesjes Coca-Cola light weer hip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>