Pharell William’s nieuwe parfum: G I R L

De ‘Because i’m happy..’ zanger en 7-voudig Grammy Award winnaar Pharell Williams, komt met een parfum op de markt. En wie wordt daar nou niet happy van. De parfum genaamd, G I R L, is voor meiden en jongens. De naam G I R L komt van zijn nieuwe cd-album en is dus ook de nieuwe naam van zijn luchtje.

 

 

De geur werd in samenwerking gemaakt met het designerlabel Comme des Garçons. Pharell heeft de geur zelf bedacht en geredigeerd. Het is de eerste keer dat de zanger een parfum op de markt brengt. Het ontwerp en het flesje zijn ontworpen door House and Holme. Het luchtje heeft een houtachtige geur, precies waar de zanger ook van houdt. Naast hout zijn lavendel, witte peper en viooltjes de voornaamste ingrediënten. De parfum is exclusief verkrijgbaar bij douglas.

 

Lees ook:Nieuw blad vóór en door jong talent: F.A.L.L. Magazine
Lees ook:Meidenblog test Rituals’ nieuwe body parfum ‘Happy Mist’
Lees ook:Nieuwe Justin Bieber-parfum: The Key
Lees ook:Meiden.blog.nl test Lancaster Summer Splash parfum
Lees ook:Getest: Oriflame Giordani Gold Eua de Parfum

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>