Nieuwe Body Butters bij kruidvat

De zomer mag dan ten einde lopen, maar dat betekent niet dat we onze huid niet meer hoeven te hydrateren. Want ook in de periode na de zomer is het belangrijk om je huid goed te verzorgen. Kruidvat heeft daarom nu speciaal vier nieuwe Body Butters op de markt gebracht.
In de zomer en ook vooral na de zomer kan je huid soms wat droog aanvoelen. Dit komt omdat je bruine teint verdwijnt en er daardoor schilfertjes op je huid ontstaan. Om dit tegen te gaan is het belangrijk dat je goed smeert met bodylotion of crème. De nieuwe Body Butter dan de Kruidvat bestaat uit vier verschillende varianten: honey & cacaobutter, blueberry & lychee, coconut & sheabutter, olive & macademia. De vrolijke verpakking doen je toch zo weer denken aan de zomer?

Lees ook:Nieuwe body wash & body milk line van John Masters Organic
Lees ook:Kruidvat Body & Fruit Pink Grapefruit en Lemon getest
Lees ook:Meidenblog test Rituals’ nieuwe body parfum ‘Happy Mist’
Lees ook:Nieuwe producten Kruidvat ontdekt tijdens Beauty Event
Lees ook:Bubbles & Butters: smakelijke verzorgingsproducten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>