Bijzondere parfumgeuren; pizza, sushi en vers hooi

Hot news. Houd je van sushi, pizza, champignons of de geur van hooi? Dan is er goed nieuws voor je. Want in Engeland is er een parfumlijn uitgebracht met deze hele bijzondere geuren. Marc Crames, de ontwikkelaar van de parfum, voegt deze nieuwe geuren toe aan zijn al wel heel bijzondere collectie.

 

Marc ontwikkelde al eerder zeer bijzondere parfums met de geur van tomaat, gras en afval. Nadat dit een heus succes werd ging hij verder met het bedenken van nieuwe geuren zoals pompoentaart en champignon. Het klinkt misschien raar maar de reden dat deze geuren op de markt werden gebracht is niet zomaar. Volgens de maker zijn geuren namelijk dragers van herinneringen en emoties. De bedoeling van de parfums is om positieve herinneringen op te roepen.

Er komt nog een nieuwe parfumlijn aan met typische Engelse geuren namelijk Brighton pier (dit doet denken aan de zee) en chip paper (dit is waar ze fish and chips in verpakken). De parfums zijn ook daadwerkelijk te koop in verschillende winkels in Engeland.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: The Daily Mail
Foto’s: The Daily Mail

Lees ook:Nick en Simon steunen Movember met bijzondere actie
Lees ook:Hanna Verboom organiseert bijzondere avond
Lees ook:DIY: homemade Pizza
Lees ook:Nicki Minaj Pink Frida: Roman Reloaded; sushi inspiratiebron
Lees ook:Sparen voor bijzondere zomerschoenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>