H&M 25 jaar in Nederland

De divided look, conscious, denim body. Allerlei verschillende stijlen, waarvan je vast wel een kledingstuk in de kast hebt hangen. Deze kleding behoort toe aan een van grootste wereldketens namelijk de H&M. Met inmiddels 124 winkels in Nederland, is het rode logo niet meer weg te denken uit het dagelijkse straatbeeld. Aanstaande zondag bestaat de winkel 25 jaar in Nederland.

Op zondag 31 augustus 1989 vestigde de eerste H&M zich in meer dan elf steden. Er inmiddels meer dan 123 winkels in 75 steden te vinden. Leuk nieuwtje: in oktober opent de grootste H&M winkel van Europa in Rotterdam. Het heeft onder andere de grootste schoenen- en sportafdeling.

 

Lees ook:H&M Gift Store tijdelijk in Kalvertoren
Lees ook:H en M Home in de schappen
Lees ook:H&M Design Award voor modetalent
Lees ook:Winnende collectie Minju Kim bij H&M
Lees ook:H&M Anna Dello Russo accessoires 4 oktober verkrijgbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>