Nieuw seizoen Hotter Than My Daughter extremer

In de afgelopen seizoenen van ‘Hotter Than My Daughter’ is al een bonte stoet van dames voorbijgekomen. Van Gothic tot te sexy en te bloot! Met hun bijzondere kledingstijl trokken zij zoveel bekijks dat het moeilijk voor te stellen is dat er vrouwen zijn die er nog uitbundiger en extremer uitzien. Toch zijn ze er! In het nieuwe seizoen van ‘Hotter Than My Daughter’, vanaf vanavond, schiet Gordon met zijn make-over team niet alleen bij moeders maar ook bij de dochters zelf en vaders te hulp. Wat hebben ze allemaal gemeen? Hun omgeving schaamt zich dood voor de manier waarop zij zich kleden.

In dit nieuwe seizoen ontmoet Gordon onder anderen een dochter die zichzelf heeft opgegeven. Zij maakt het zo bont dat haar moeder niet meer met haar over straat durft. Daarnaast bezoekt hij een vader, een transgender en een lesbische danseres die haar werkkleding niet meer kan onderscheiden van de normale gang van zaken. Gordon heeft er een zware kluif aan om alle moeders, vaders en vrouwen die toch een man blijken te zijn, te overtuigen dat het zo niet langer kan. Natuurlijk zit er achter elke extreme kledingstijl een reden. Vaak is dat een emotioneel verhaal dat heeft geleid tot dit uitbundige uiterlijk.

In een gloednieuwe make-over mansion ontvangt Gordon samen met zijn team de vrouwen en mannen voor een geweldige make over. Nieuwkomer Petra Sluijters, styliste, haarstyliste Marissa Pronk en Vincent Langedijk en visagisten Barbara van Munster en Ciel Coenders toveren ze vervolgens om tot ware beauty’s. Met als uiteindelijke doel ze weer vol trots door het leven laten gaan.
Uitzending

Vanaf vanavond tussen 20.30 uur en 21.30 uur bij RTL 4.

Lees ook:Hotter Than My Daughter; moeders opgelet Gordon is terug!
Lees ook:Gordon is vanavond weer terug met Hotter Than My Daughter
Lees ook:Vanavond nieuwe metamorfoses in Hotter Than My Daughter
Lees ook:Nieuw seizoen Wie Trouwt Mijn Zoon
Lees ook:Nieuw seizoen Achter Gesloten Deuren start vanavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>