Meiden.blog.nl test Tan Preparer van Lancaster

Een zonnige uitstraling

Iedereen is toe aan zomerweer, écht zomerweer. We zijn klaar met de kou en willen lekker in onze korte broek kunnen lopen. Dat mag je toch ook wel verwachten: het is midden juni! Dat vond Lancaster ook. Zij kwamen met een crème om de nodige schade in te halen. En ze komen precies op het goede moment. Het heet heel toepasselijk: ‘Tan preparer’. Het bereidt je huid voor op de zonnestralen en een bruin kleurtje. Blogger Niki Nijboer testte deze pre-tanner.

De eerste indruk?
De verpakking belooft veel goeds. De vrolijke oranje en rode kleuren stralen één en al ‘zon’ uit. Precies waar je op zit te wachten. Ook het glazen, rode potje ziet er erg stijlvol uit. Er zit een erg handige drukknop op waarmee je het serum, zonder te smeren, uit het potje kunt drukken.  Het is lekker zacht en er zitten kleine glinstertjes in en in tegenstelling tot echte zonnebrand is dit heerlijk luchtig. Dit is een beetje een mengeling tussen de dikke zonnebrand en een olie.

Wat is er bijzonder aan?
Het serum is alleen voor op je gezicht. Twee weken vóór je de zon in gaat (houd P. Paulusma goed in de gaten), begin je met smeren en zo maak je je huid langzamerhand summer proof. Na een paar dagen smeren, had ik ineens een bom van sproeten op mijn gezicht. Normaal duurt dat altijd veel langer.

Hoe ruikt het?
Het ruikt naar zonnebrand. Ik was al vergeten waar het naar rook, maar het ruikt naar de zomer, naar zwembad en lange dagen in de zon. Erg fijn om die geur weer eens op te snuiven.

Zo ziet het luchtige serum er uit

Hoe gebruik je het? 
Als je het op je hoofd smeert, voelt het eerst een beetje vettig aan. Maar net als bij een dagcrème, trekt dit binnen een paar minuten weer bij en ben je alweer vergeten dat het erop zat. Daarna kun je zelfs lekker nog een dagcrème erover heen doen. Je merkt er niet zoveel van dat je twee crèmes over elkaar draagt. Het enige wat je soms ruikt, is soms een vleugje zonnebrand, waardoor je nóg meer zin krijgt in het zonnen.

Wat is de prijs?
Voor een potje van 30ml betaal je zo’n €26. Best prijzig dus, maar gezien het weer, misschien geen overbodige luxe.

Tekst: Niki Nijboer

Lees ook:Meiden.blog.nl test Lancaster Summer Splash parfum
Lees ook:Fabel of feit: Bio-Oil – Dewi test ‘m voor Meiden.blog.nl
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe haarproducten Dove
Lees ook:Meiden.blog.nl test Philips Lumea Precision Plus
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe douchecrème Dove

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>