Vriendin in de greep van een loverboy?

In het najaar van 2014 snijdt RTL 5 een belangrijk thema aan in het nieuwe programma ‘Bevrijd Uit De Greep Van Een Loverboy’, gepresenteerd door misdaadverslaggever John van den Heuvel. In Nederland worden jaarlijks meer dan 1500 (minderjarige) meisjes slachtoffer van een loverboy: pooiers die meisjes via verleidingstechnieken inpalmen om hen in de prostitutie of bij andere illegale activiteiten uit te buiten. De meisjes worden op vakkundige wijze losgeweekt van hun omgeving en zijn emotioneel volledig afhankelijk van hun loverboy.

Vanaf nu kunnen machteloze families en vriendinnen die hun dochter, zus of vriendin zijn kwijtgraakt aan een loverboy de hulp inroepen van John van den Heuvel. Soms zal dit voor de familie de enige mogelijkheid zijn om de meisjes voor een afschuwelijke toekomst te behoeden. In ‘Bevrijd Uit De Greep Van Een Loverboy’ spoort hij samen met een team van deskundigen meisjes op die in de greep zijn van zo’n loverboy. Met een zorgvuldig plan van aanpak en een nauwkeurige voorbereiding wordt daadwerkelijk een reddingspoging gedaan om de meisjes te bevrijden. Dit zal niet altijd zonder gevaar zijn. John helpt vervolgens ook bij het herstellen van het contact met haar familie en haar na de bevrijding uit handen te houden van de loverboy.

Families die dringend hulp zoeken of mensen die iemand kennen die hulp nodig heeft, kunnen bellen naar het noodnummer 035-6263017. Aanmelden kan ook via de website http://rtl.nl/loverboy

Lees ook:De dronken vriendin van de bruid…
Lees ook:Dossier Loverboy
Lees ook:Matsoe Matsoe Joey op zoek naar een vriendin
Lees ook:Dagboek van een muts – In de spotlights!
Lees ook:Justin Bieber wil een grappige vriendin

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vriendin in de greep van een loverboy?

  1. ignas

    yolo yolo yolo yolo yolo yolo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>