Snuiten en snotteren

Haal de zakdoekjes en neusspray maar vast op bij de drogist want er is een grote kans dat jij straks hoestend, proestend en snotterend over straat loopt. De griep is weer in aantocht!

Moe, misselijk en vooral veel snuiten en snotteren. Je week zou er zomaar zo uit kunnen zien binnenkort. Vorige week was het mijn beurt en dat blijkt de gewoonste zaak van de wereld te zijn. Er is namelijk een griepepidemie in aantocht en dus is het haast opmerkelijk wanneer deze jou overslaat.

In al die loze uurtjes waarin je jezelf enorm zielig vindt is natuurlijk altijd wel weer een positief puntje te vinden. Zo heb je namelijk eindelijk de tijd om dat dikke boek eens uit te lezen, kun je school even uit je hoofd zetten en is het gewoon verantwoord om de hele dag zonder make-up en in pyjamapak in huis rond te lopen!

Is het toch nog een beetje nuttig. En nu maar duimen voor een goede weerstand!

Foto: By Stilfehler (Own work) [http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html">GFDL or CC-BY-SA-3.0-2.5-2.0-1.0], via Wikimedia Commons

Lees ook:Ontwerp sieraden en telefooncase en print in 3D bij HEMA
Lees ook:Nick Schilder en Simon Keizer naar Cuba en Jamaica
Lees ook:Nick en Simon en Douwe Bob bij All You Need Is Love
Lees ook:Liegen en bedriegen met Manuel Broekman en Liza Sips
Lees ook:Nick en Simon, Alain Clark en Go Back to the Zoo: 5 mei!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>