Het is weer tijd voor Drie Dwaze Dagen Bijenkorf

Blokkeer woensdag 2, donderdag 3 en vrijdag 5 oktober in je agenda. Het is namelijk tijd voor de dertigste editie van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf. Halina Reijn en een zwarte panter staan centraal in de Drie Dwaze Dagen-campagne met het thema ‘Laat het beest in je los’.

Vanaf morgen, zaterdag 21 september, zijn de bekende boekjes te bekijken via de app, vanaf zondag 22 september ook op deBijenkorf.nl. Als opvolger van de succesvolle digitale ‘Dwaze Rij’ kan vanaf maandag 23 september het nieuwe online spel ‘Stay in it, to win it’ worden gespeeld. Via Facebook en de website worden klanten op de hoogte gehouden van de speeltijden van het spel en van alle andere evenementen, acties en aanbiedingen.

Samen met Olcay Gulsen en John Williams opent Halina op woensdag 2 oktober om 07.30 uur het shopping spektakel op de Amsterdamse Dam. De Bijenkorf verwacht tijdens de Drie Dwaze Dagen zo’n miljoen bezoekers in de filialen en ongeveer hetzelfde aantal op deBijenkorf.nl. Ruim een derde van de omzet komt naar verwachting van Members van de Bijenkorf, de vaste klanten. Om de jubileumeditie extra te vieren, krijgen zij 10% korting op een groot deel van het Drie Dwaze Dagen-assortiment.

Win 3333,- euro shoptegoed!
In de filialen Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zijn tijdens de aftrap drie pluche panters verstopt. De vinders winnen een van de volgende prijzen: drie minuten shoppen ter waarde van € 3.333,-, een cadeaucard ter waarde van € 1.000,- met persoonlijk stijladvies van modeontwerpster Olcay Gulsen, styliste Jetteke van Lexmond of personal shopper Bodo Breg, of een cadeaucard van € 500,-.

Online kun je bijna het gehele Drie Dwaze Dagen-assortiment shoppen. De webshop gaat een uurtje later open dan de winkels, om 09.00 uur. Is het ook hier te druk dan verschijnt de digitale portier.

Nieuwe merken
Nieuwe merken in het mode & accessoires-assortiment van de Drie Dwaze Dagen zijn onder meer Armani Jeans, UGG, Furla en Longchamp. Daarnaast zijn eenmalig een mini Hummer, een driedaagse duikcursus en een Polaroid-printer voor smartphones bij de Bijenkorf te koop. Alle producten zijn speciaal voor de Drie Dwaze Dagen ingekocht, zoals in totaal 8.000 paar Happy Socks, 100.000 Rituals Foams en 10.000 potjes nagellak.

 

Lees ook:Drie Dwaze Dagen in de Bijenkorf; wat hoop jij te scoren?
Lees ook:Fashionbloggers halen inspiratie uit Drie Dwaze Dagen
Lees ook:Het is weer tijd voor Webshop Till You Drop
Lees ook:Maffe Marathon Bijenkorf start 26 maart met prijzenregen
Lees ook:Het is zomer! Tijd om topless te zonnen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>