Extra optredens fandag Ruud Feltkamp en Ferry Doedens

Extra optredens op de fandag van Ruud Feltkamp en Ferry Doedens. Naast Ruud en Ferry zelf, treden ook L.O.S. (Romy Krommert & Ghino Girbaran van het programma [email protected] Checkpoint) en Jeffrey Schenk (bekend van het SBS6 programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’) op.

Het fanprogramma van de Ruud & Ferry fandag, op 16 juni op Attractiepark Duinrell, geeft de fans de kans om hun idolen van wel heel dichtbij te zien én ze het hemd van het lijf te vragen. Er worden handtekeningen uitgedeeld, foto’s gemaakt en een uitgebreid interview gehouden. Een groot deel van deze dag staat in het teken van muziek. Ferry brengt zijn hitsingle ‘Hoger en Verder’ ten gehore en DJ Ruud Feltkamp zorgt er samen met MC Orlando do Brito (“Deadline”, “Lijn 32″) voor dat de zaal wordt gevuld met vette beats. Daarnaast zullen er speciale gastoptredens verzorgd worden door nieuwe gezichten in de Nederlandse muziekwereld.

De speciale gastoptredens tijdens de fandag worden verzorgd door de nieuwe kids act L.O.S. en Jeffrey Schenk. L.O.S. bestaat uit het duo Romy Krommert en Ghino Girbaran, beide bekend van het tv programma [email protected] Checkpoint. Zij brengen hun nieuwe single ‘This is it!’ ten gehore. In hun dance-achtige act ligt de nadruk vooral op dans. Bij het optreden tijdens de fandag kan het publiek dan ook een combinatie verwachten van een optreden en een dance-workshop. De missie van het jonge duo is dat uiteindelijk alle kids los zullen gaan met L.O.S. Jeffrey Schenk is ook te zien en te horen op de Ruud & FerJeffrey Schenk.bmpry fandag en gaat samen met Ferry Doedens een duet zingen. Jeffrey zingt op dit moment de sterren van de hemel in het tv programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’ op SBS6 en is grote kanshebber voor een finaleplaats op 7 juni.

De entreekaarten voor de fandag zijn beschikbaar via www.ruudfeltkamp.nl/fandagwww.ferry-doedens.nl/fandag of www.bitsagency.nl/fandag en kosten in de (online) voorverkoop € 20 per persoon, inclusief toegang tot Duinrell Attractiepark. Voor meer informatie: http://www.duinrell.nl/

Lees ook:Ruud Feltkamp en Ferry Doedens fandag 16 juni Duinrell
Lees ook:Meidenblog bij fandag Ruud Feltkamp en Ferry Doedens
Lees ook:Ruud Feltkamp (Noud in GTST): ‘Ik ben zo’n slechte zanger’
Lees ook:Lijkt Ferry Doedens op Lucas? ‘Hij is wat hysterischer’
Lees ook:Ferry Doedens en Beau Schneider bij Ivo Niehe #gtst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>