GTST Live event dit jaar vanuit studio’s Endemol Amsterdam

Na het succes van de voorgaande edities van het ‘GTST Live’ event vinden er ook deze zomer weer nieuwe shows plaats, gepresenteerd door Peter van der Vorst. Dit jaar speelt het spektakel zich af vlakbij de set waar de populaire RTL 4-serie dagelijks wordt opgenomen: de ‘GTST’ studio’s van Endemol in Amsterdam.

In tegenstelling tot vorig jaar, gaan er deze zomer maar liefst vier shows in de verkoop. Eén show op vrijdag 23 augustus en drie shows op zaterdag 24 augustus. Zo krijgen nog meer fans de kans om als aller eerste de gloednieuwe aflevering te kijken, die pas op maandag 2 september te zien is bij RTL 4, en de hele cast live op het podium te ontvangen om nog meer te weten te komen over hun favoriete acteurs.

De shows zitten dit jaar bomvol bijzondere verrassingen. Enerzijds hebben die alles te maken met de zinderende zomercliff en het nieuwe seizoen. Anderzijds krijgen de fans meer dan ooit een uniek kijkje in de keuken van deze mateloos populaire soapserie.

Kaarten voor ‘GTST Live’ zijn vanaf woensdag 22 mei om 20.30 uur verkrijgbaar via www.gtst.nl.

Lees ook:Expeditie Robinson dit jaar alleen met Bekende Nederlanders
Lees ook:Wie wint dit jaar de felbegeerde gouden CUPCAKECUP?
Lees ook:Sizz zoekt GTST cliffhangergezicht; win figurantenrol GTST!
Lees ook:Goedkope vintage te koop dit weekend in Amsterdam!
Lees ook:Koop outfit van GTST-personages in speciale webshop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>