Beautygloss pakt uit met een spectaculaire party

Stijlicoon Audrey Hepburn verkondigde het al: ‘Happy girls are the prettiest!’ En met deze slogan organiseert Mascha Feoktistova, beautyqueen van de immens populaire blog Beautygloss.nl na het overweldigende succes uit 2012, in samenwerking met My Greatest Party en Bellevents, wederom een Beautygloss Party! Op 27 april barst het feest los!

Online influencer en oprichtster Mascha Feoktistova heeft met haar blog Beautygloss inmiddels meer dan 100.000 unieke bezoekers per dag, 24.000 followers op Facebook en 26.500 followers op Twitter. Reden voor een feestje op 27 april  in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Het feest is dit jaar twee keer zo groot en in plaats van één zaal zal de hele Beurs van Berlage in het teken van de Beautygloss Party staan. Ook fijn: je kunt tot in de late uurtjes van alle nieuwtjes op beauty gebied genieten, want de Beautygloss Party duurt dit jaar tot 20.00 uur.

Met Mark van Eeuwen!
Dit jaar verwacht Beautygloss 2500 beautyfans en meer dan 30 standhouders. Onder andere de merken Andrélon, Rimmel London, Sally Hansen, Greenland, Givenchy en Remmington zullen goed vertegenwoordigd zijn, dus reden voor een nog uitgebreider feest dan vorig jaar! Op deze interactieve beauty dag zijn er niet alleen leuke stands vol met de nieuwste beautyproducten, maar ook optredens en kun je je geheel laten verzorgen door verschillende specialisten van de merken. Acteur Mark van Eeuwen (GTST) zal de co-host van de dag zijn en hij zal onder andere zijn beauty geheimen verklappen aan het grote publiek.

“Vorig jaar met 1500 bezoekers en lange rijen voor de deur was de Beautygloss Party al een groot succes! Dit jaar verwachten we nog meer bezoekers, zo’n 2500 beautyfans. Zij kunnen genieten van een geweldige beauty experience die nu nog groter is opgezet dan vorig jaar. Samen met My Greatest Party en Bellevents gaan we er een echt feestje van maken”, vertelt Mascha Feoktistova.

Meer te weten komen over Mascha, lees dan het interview dat de collega’s van Jongerenblog laatst met haar hadden.

www.beautygloss.nl

Lees ook:Geef jij een sweet sixteen party; maak dan polaroid-foto’s
Lees ook:Win een Glamorous Party op 23 februari
Lees ook:Spectaculaire, lange wimpers met essence get BIG! mascara
Lees ook:Party proof voor de feestdagen met deze schoenen
Lees ook:Styletoday.nl lanceert Party Collection met Fab.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>