Live shoppen bij webshops in de Jaarbeurs Utrecht

Vind je het ook zo leuk en makkelijk om online te shoppen? Lekker thuis op de bank uitzoeken en een paar dagen later wordt je nieuwe aankoop al thuisbezorgd. Doordat er zóveel aanbod is, zie je alleen soms door de bomen het bos niet meer. Waar vind je nou die ene hippe webshop met dat gave jurkje of die webwinkel met dat écht originele kindercadeautje? Tijdens het gloednieuwe event Webshop Till You Drop zijn de leukste webshops in de Jaarbeurs Utrecht bij elkaar gebracht voor drie dagen lang optimaal shoppingplezier en inspiratie opdoen. Vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 maart is het zover.

Tijdens Webshop Till You Drop vind je vele webshops op het gebied van fashion, gifts, feel good, beauty, kids, living, accessoires, shoes en travel. Daarnaast zijn er ook diverse loungeterrassen waar je even heerlijk kunt bijkomen met een hapje en drankje. Zo vormt Webshop Till You Drop de perfecte bestemming voor een gezellig dagje uit! Na afloop ga je niet alleen naar huis met tassen vol nieuwe aankopen, maar ook met een hele lijst hippe webshops om thuis verder te winkelen.

Tijdens de eerste editie van Webshop Till You Drop staat New York centraal en is de Jaarbeurs omgebouwd tot deze ultieme winkelstad. Zo kun je tijdens het winkelen genieten van uitzicht over de skyline van New York of lunchen in Central Park om daarna nog lekker verder te winkelen op Fifth Avenue.

Vrijdag 8 maart geopend van 13.00 tot 22.00 uur, zaterdag 9 en zondag 10 maart geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Jaarbeurs Utrecht, hal 4.

Bezoek voor meer informatie en tickets: www.webshoptillyoudrop.nl.

Lees ook:Monki opent 16 maart in winkel in Utrecht
Lees ook:Laatste dag One Direction Pop-up store in Utrecht
Lees ook:One Direction winkel op Hoog Catharijne, Utrecht
Lees ook:Het is weer tijd voor Webshop Till You Drop
Lees ook:Opening 1D World pop-up store Utrecht – sta jij op de foto

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>