MEIDEN magazine Summer Event op 25 augustus in Walibi

Verrassende fashion & beauty workshops, hippe shopping areas, spetterende optredens, spectaculaire attracties; op zaterdag 25 augustus 2012 vindt het allereerste MEIDEN Summer Event plaats in attractiepark Walibi Holland. Dit gloednieuwe event vormt vanaf nu dé inspiratiebron voor enthousiaste shopaholics, stylish fashionista’s én coole rollercoaster girls.

Een kaartje voor dit event kost slechts € 23,95 (normale toegangsprijs op 25 augustus voor Walibi Holland: € 33,00). Het idee voor het evenement komt van de uitgever van MEIDEN magazine, die je ook kent van de gossip, pockets, schoolagenda en zomer- en winterboeken.

Walibi Holland staat bovenaan in de top 10 van populairste parken voor tweens en teens, volgens Parkplanet4kids.nl De combinatie van spectaculaire attracties en shows van Walibi en de activiteiten en workshops van MEIDEN zorgen ervoor dat ieder meisje een onvergetelijke dag beleeft!

Lees ook:MEIDEN Summer Event; Walibi 25aug paradijs voor meisjes
Lees ook:Kaartverkoop MEIDEN Summer Event van start
Lees ook:Nieuw Meiden Magazine: Meiden Gossip!
Lees ook:INGLOT’s High Summer Event (met veel foto’s!)
Lees ook:Meiden magazine viert jubileum: honderd nummers!

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “MEIDEN magazine Summer Event op 25 augustus in Walibi

 1. Vlada

  Ik heb graag gewild naar MM Summer Event 2012, maar helaas kan k niet komen. Maar ik wil echt zo graag!!!!!!!

    /   Reply  / 
 2. bonnie

  hoooooiii
  mm is toppie!!
  ik wil weten wanneer de volgen de meiden summer is en hoe laat en hoe duur?
  xjullie grootste fan

    /   Reply  / 
 3. Selena

  ik vind meidenmagezine echt een leuk magazine maar wrm betaal erzoveel vooor

  xxselena

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>