Win VIP kaarten voor dance en fashion show CoolCat!

Heb je altijd al een fashion show willen bijwonen? Of wil je gewoon bij een vette party aanwezig zijn met dansers van SYTYCD en DJ’s van The Party Squad en Mr. Polska? Grijp dan nu je kans! CoolCat organiseert op 20 oktober in Hollywood Music Hall in Rotterdam een Fashion & Dance show met als thema: RELEASE THE BEAST.

Deze Fashion Show laat met modellen en dansers acht verrassende trend thema’ zien. CoolCat is loud, fun, maar ook sexy: van neon kleuren, comic prints en coole camouflage jackets, tot strak grafisch zwart-wit en kitsch barok goud speciaal voor de feestdagen. Kortom: of je nou van rock rebel, stijlvol glamour, urban, sweet of extravert houdt, in deze show komt het allemaal voorbij.

CoolCat kiest voor het thema ‘RELEASE THE BEAST’. De keuze hiervoor is eenvoudig te verklaren; animal prints zijn komend seizoen hotter dan ooit en CoolCat doet een oproep om het beest in je los te laten. Flirt, dans en verleid. Kortom: ‘YOU’VE GOT IT, NOW SHOW IT!

Als een VIP
We mogen 2 X 2 VIP kaarten weggeven voor deze vette party. Picture this: je staat als een baas op het VIP-deck van Hollywood Music Hall met een heerlijke cocktail in je hand tijdens de fashion & dance show van het jaar. Wil je meedoen aan deze actie? Reageer dan in de onderstaande box.

Scoor een outfit
Heb je nog een goede outfit nodig voor dit feest, check dan de webshop www.coolcat.nl. Make sure you are there! Klik hier om je tickets te kopen.

Coolcat Party: Release the Beast
Locatie: Hollywood Music Hall Rotterdam
Datum: 20 okt. 2013
Tijd: 19:30 – 04:30


Lees ook:CoolCat laat het beest in je los…
Lees ook:Win kaarten (5×2!) voor exclusief concert Jan Smit
Lees ook:Coolcat strikt Rihanna
Lees ook:Victoria’s Secret Fashion Show in december op Net5
Lees ook:Heb jij kaarten voor The Wanted 21 februari 2014 Heineken Music Hall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>