Nieuwe look voor je smartphone – win hippe hoesjes!

Meiden.blog.nl heeft de leukste hoesjes voor je smartphone gespot. Retro, blingbling of juist klassiek – bij Smartphonehoes.com en Samsunghoesjes.com hebben ze het allemaal. Goed nieuws wij mogen twee hoesjes weggeven.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze ludieke beschermhoes. Als je telefoon op tafel ligt, lijkt het of er een gebakje klaar staat om van te smullen. Pas als je dichterbij komt, zie je dat het om een konijntje met lekkernijen gaat. Dit hoesje is geschikt voor de iPhone 4. Deze is bij ons te winnen, maar er zijn nog veel meer van deze smakelijke exemplaren. Ze zien er allemaal uit om van te smullen.

We blijven in de dierensferen; deze keer het bunny-hoesje voor de Iphone 5. Wij hebben zelf voor de witte variant gekozen, maar je hebt ze ook in zwart, rood en roze. Is-ie niet schattig? Wil je de witte winnen, lees dan snel verder…

Klik hier om het volledige assortiment van Smartphonehoes.com te bewonderen. Heb je een Samsung telefoon ga dan naar Samsunghoesjes.com.

WINNEN
Wil jij zo’n hip hoesje winnen, stuur dan een mailtje naar [email protected] ovv Hoesje Meidenblog. Laat ons weten naar welk exemplaar je voorkeur uitgaat en geef meteen je adresgegevens door. De winnaar ontvangt het hoesje dan van zelf thuis.

Via onze Facebook-pagina maak je extra kans! En check ook http://shoppen.blog.nl en http://jongeren.blog.nl, want ook daar worden leuke hoesjes weggegeven. Kortom: volop mogelijkheden!

Lees ook:Back 2 School – Win hippe jeans mand van New Looxs
Lees ook:iPhone tas-hoesjes en fashion-snijplanken van Baci Milano
Lees ook:Win Ek dress voor stijlvolle supporters Nederlands elftal
Lees ook:Jonodesign zorgt voor stralende smartphone of tablet
Lees ook:Win cadeaubon en shop voor vijftig euro bij Primark

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>