Win full membership datingsite Pepper; Love to date!

Hoe vaak komt het voor dat je eerste date meteen je ideale match made-in-heaven is? Precies! En wat blijkt, als er een echte klik is, doen koppels er gemiddeld zes tot acht dates over, voordat ze echt voor elkaar durven te gaan. Daarom komt datingsite Pepper nu met een realistische campagne, genaamd ‘Love to date’.

Maak kennis met Nina, een dame die uiteenlopende dates heeft. Van karaoke tot gewoon een wijntje drinken in de plaatselijke kroeg, de ene date is nog leuker en gezelliger dan de ander. Maar de echte klik, die heeft ze met Maarten! Want zo werkt het: Je kunt urenlang chatten en online berichtjes naar elkaar sturen, pas als je in real life afspreekt weet je of de klik er is. En die klik kan vriendschappelijk zijn, ook kan er een vonkje overspringen.

Bij Pepper noemen ze zo’n date ‘Just coffee’. Oftewel, een middag of avondje uit, niets moet en alles mag. Het enige dat je hoeft te doen is een profiel aanmaken met foto’s, filmpjes en muziek die je leuk vindt. Zo creëer je een échte karakterschets van jezelf. Dagelijks komen nieuwe matches in beeld waarop jij kunt reageren. En het mooie is dat je meteen kunt bepalen of die interesses aansluiten. Of het daadwerkelijk wat wordt? Dat probeer je dus uit in de praktijk! Pepper geeft zelfs ideeën voor ontmoetingsplaatsen. Don’t you love to date?

Win drie maanden full membership!
Meiden.blog.nl mag een lezer blij maken met een full membership van Pepper. Drie maanden lang kun je onbeperkt gebruik maken van deze datingsite. Wat je daar voor moet doen? Laat ons weten waarom jij een date wil scoren via Pepper.

Lees ook:Lexa, Relatieplanet en Pepper populairste datingsites
Lees ook:Love to Have Notebook Clutch samenwerking populaire sites
Lees ook:Rituals geur Magnolia & Pink Pepper getest
Lees ook:Date gaat boven voetbal voor Nederlandse single
Lees ook:Kwart Nederlanders haakt af als date slecht kookt

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Win full membership datingsite Pepper; Love to date!

 1. Romy

  Op verjaardagen is het vaste prik,
  Elke oudtante of achterneef werpt me een blik,
  Allemaal willen ze graag horen,
  Of ik mijn hart al aan een jongen heb verloren.
  Steevast is mijn antwoord negatief:
  “Nee, er is nog geen sprake van een hartendief”
  Heel graag zou ik de volgende keer “Ja” kunnen zeggen,
  Om vervolgens urenlang onze unieke ontmoeting uit te leggen.

    /   Reply  / 
 2. Anne

  Ik wil graag een leuke date scoren…..een maatje voor het leven en voor de gezelligheid.

    /   Reply  / 
 3. wendy

  Ik zie al mijn vriendinnen langzaam aan gaan settelen. Ik heb het prima naar mijn zin alleen
  En heb mijn leven prima op orde. Alleen een leuke man mist nog in het plaatje!

    /   Reply  / 
 4. Nadine

  Om mijn ex-vriend te vergeten wil ik weer gaan daten!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>