Schoolklas VIP bij musical Wicked met Chantal Janzen

Kinderen in de leeftijd van 10 tot 12 jaar kunnen vanaf vandaag met hun klas een schoolreis winnen naar de musical Wicked. De klas wordt 25 mei opgehaald met de officiële bus van de cast. In het AFAS Circustheater in Den Haag krijgen de leerlingen tips en trucs van niemand minder dan musicalster Chantal Janzen.

Daarna nemen ze een kijkje achter de schermen en gaan ze als VIP naar de voorstelling. Ook scholen die aan het oefenen zijn voor een eindmusical kunnen zich aanmelden. Meedoen is heel eenvoudig en kan tot 9 mei 2012. Kinderen kunnen zich via de website aanmelden voor ‘Schoolreis van je Leven’ met vermelding van een originele reden waarom zij moeten winnen.

Lees ook:Chantal Janzen en Willemijn Verkaik (Wicked) in GTST
Lees ook:Chantal Janzen hoopje ellende bij overspel
Lees ook:Chantal Janzen: Ik wilde naakt skydiven
Lees ook:Ferry Doedens vanaf april in musical Wicked
Lees ook:Chantal Janzen: Ik ben hypermobiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>