Koop jouw zomerse BH nu met korting!

1373902597321

Het is volop zomer en we beginnen steeds luchtigere kleding te dragen. Strapless jurkjes, tanktops en luchtige blouses zijn heerlijk met dit weer. Wat de meesten vergeten is om hierbij goede lingerie te dragen. Door je kleding optimaal te laten spreken is goede lingerie, bijvoorbeeld van Hunkemöller, een must. De zon brandt met dit weer op onze huid en daardoor is het slim om niet teveel bandjes in het zicht te hebben. Buiten het feit dat je hierdoor lelijke tan line krijgt, staat het ook mooier als BH-bandjes niet in zicht zijn. Onder een strapless jurkje, hoort bijvoorbeeld een mooie en goed zittende strapless BH.

Wat ik vaak zie, zijn vrouwen die sexy tanktops dragen, maar dan de BH-bandjes niet weg werken. Hierdoor trekt de BH teveel aandacht en dat gaat ten koste van het sexy tanktop. Bovendien krijg je in de zomerse zon een lelijke tan line. Hunkemöller heeft een groot aanbod aan lingerie en daardoor is er bij elke zomerse outfit een perfecte BH te vinden!

image002Bijvoorbeeld deze super leuke zomerse BH. Door de verstelbare bandjes is het mogelijk om deze BH zo te verstellen, dat hij onzichtbaar blijft onder verschillende soorten topjes. De bandjes zijn er ook helemaal af te halen, waardoor hij perfect onder een strapless topje of jurkje past!

Nu op Groupon een Hunkemöller waardebon t.w.v. 25 euro voor 12 euro. Koop jouw zomerse BH nu met korting!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>